DU ER HER: TOPP > Artikkel

Bli med på pitchekonkurranse - Nordiske seriedager

Bli med i seriedagenes pitchekonkurranse!

Den 26. og 27. september 2018 arrangeres tv-seriefestivalen Nordiske seriedager for tredje gang. I den anledning ønsker inviteres du til årets pitchekonkurranse!
I år ønskes også nye og uetablerte manusforfattere velkommen til å sende inn sine bidrag.

De ønsker historier som ikke er fortalt før, og historier som kan fortelles på nye og kreative måter. Seriens tema er helt opp til deg, men de vil se klare og tydelige prosjekter med et ønske om å fortelle noe. Det er ingen begrensninger på seriens format, sjanger, eller budsjett.
Pitchen du sender inn bør inneholde en spennende beskrivelse av seriens univers og karakterer, i tillegg til dens tematikk og historie. Skriv også et par linjer om deg selv og din motivasjon til å fortelle nettopp denne historien.

Bidraget ditt må være på maks én A4-side. Bidrag som er lenger enn dette vil ikke bli vurdert.
Blir idéen din valgt ut, får du utvikle den videre i en 45 minutters workshop med utviklingsavdelingene i NRK og TV 2 onsdag 26. september. De ti beste prosjektene får pitche idéen foran publikum og dramasjefer fra hele Norden under seriedagene.
Når alle har presentert sitt bidrag vil én idé plukkes ut som vinneren. Premien er 25 000 kroner fra Dramatikerforbundet, samt individuelle møter med dramasjefene i NRK og TV2.

Ditt bidrag sendes inn via skjemaet på denne siden. Fristen for å delta er 10. september, og svar kommer innen 15. september.

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:
Kode